8.30 h – Acreditacions i cafè
9.00 h – Benvinguda institucional. A càrrec d'Enric Adell, vicepresident de la Diputació de Tarragona, i Javier Reverté, alcalde de la Ràpita.
Condueix l’acte Clara Tena
9.30 h – Ponència: Innovació i gastronomia, producció agroalimentària i restauració. A càrrec de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.
10.15 h – Taula Rodona: Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. La regió amb més productes agroalimentaris.
Modera: Marta Farrero, cap de servei de Projectes Transversals de la Diputació de Tarragona
-
Josep Pere Colat, president de la Federació Catalana DOP-IGP
-
Tere Adell, gerent de la Mancomunitat Taula del Sénia
-
Carina Amigo, cap del Servei de Promoció i Qualitat Agroalimentària del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya
-
Silvia Márquez, presidenta de l'AEH Baix Ebre
-
Fran López, xef del restaurant Villa Retiro
-
Vicent Guimerà, xef del restaurant L'Antic Molí
11.30 h – Pitch de presentació de les marques DO i IGP expositores a la jornada.
12.15 h – Showcooking , exhibició gastronòmica i tast, a càrrec dels xefs amb estrella Michelin, Fran López i Vicent Guimerà
13.00 h – Fi de la jornada
Per participar cal que formalitzis la teva inscripció