8.30 h – Acreditacions i cafè
9.00 h – Benvinguda institucional
A càrrec de Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i de Pere Granados, alcalde de Salou i diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Tarragona.
Condueix l’acte Helder Moya, periodista gastronòmic
9.30 h – Ponència: Innovació i gastronomia, producció agroalimentària i restauració. A càrrec de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.
10.15 h – Taula rodona: Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. La regió amb més productes agroalimentaris. Moderada per Marta Farrero, cap de Projectes Transversals de la Diputació de Tarragona
-
Josep Pere Colat, president de la Federació Catalana DOP-IGP
-
Montserrat Costafreda, tècnica de l'Àrea de Solucions Sectorials de PRODECA
-
Àngel Pérez, vicepresident de l'AEHT
-
Susana Aragón, xef slow food i conferenciant
-
Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia
-
Pep Moreno, xef del restaurant Deliranto
-
Rafel Muria, xef del restaurant Quatre Molins
11.30 h – Pitch de presentació de les marques DO i IGP expositores a la jornada.
12.15 h – Showcooking , exhibició gastronòmica i tast, a càrrec dels xefs amb estrella Michelin, Pep Moreno i Rafel Muria.
13.00 h – Fi de la jornada