Gastronomia emocional i cultura de proximitat i avantguarda ompliran el Castell Monestir d'Escornalbou per cinquè any consecutiu dins d'una iniciativa pionera al país que recupera el patrimoni arquitectònic i històric i el vincula amb la gastronomia i la cultura, posant l'accent en la qualitat, la proximitat, l'ecologia i la sostenibilitat.
En aquesta edició, destaca l'aposta per l'oferta musical, les projeccions documentals i les xerrades divulgatives i l'enogastronomia. A nivell musical, el Mercat de Santa Teca comptarà amb les actuacions d'Espaldamaceta, Joan Colomo, Ferran Palau, Sommeliers, Silvia Tomàs Trio, DJ Books, Joan Rioné, Maurici Gené Capdevila i Bufasons.
Hi haurà tallers de dos dies de durada que permetran recrear les màscares que envolten castell i que Eduard Toda feia servir com a protecció, així com exposicions en diferents espais.
Pel que fa a la gastronomia, es comptarà amb la participació del Restaurant Quinoa de Falset i les verdures fresques d'estiu d'I un rave. També hi haurà vins ecològics de les comaques de Tarragona amb 15 cellers participants i activitats poètiques i ancestrals per brindar amb la posta de sol.
Adreça:
Castell Monestir d'Escornalbou
Riudecanyes
-
Enllaços relacionats: