Des de la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria impulsem el Certificat de Professionalitat d’Operacions bàsiques de cuina (HOTR0108) dirigit a un total de 20 persones per a capacitar-se en operacions d’aprovisionament, conservació i elaboració culinària bàsica aplicant la normativa i condicions higienicosanitàries en el sector de l’hostaleria.
D’aquesta manera es pretén millorar l’ocupabilitat i la capacitació de persones en situació d’atur, augmentant així les seves possibilitats d’inserció laboral en aquest sector.
Alhora, aconseguim donar resposta a les necessitats de les instal·lacions aquàtiques del territori per disposar de personal degudament format per oferir un servei i atenció excel·lents.
> Persones beneficiàries
Poden participar en aquesta formació aquelles persones que compleixin els següents requisits:
-
Majors de 18 anys.
- Desocupades o en cerca de millora de feina inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com demandants d’ocupació.