Per tal de posar el punt i final de manera oficial al projecte, Redessa, amb el suport de la Diputació de Tarragona, va organitzar la jornada de cloenda del SOULFOOD el passat 17 de juliol a Reus. Durant la jornada es van presentar els diferents treballs duts a terme pels socis i els aprenentatges adquirits, així com la plataforma digital desenvolupada. A la sessió van intervenir part els representants polítics de les administracions públiques catalanes participants, encapçalats per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó. Durant la seva intervenció la presidenta de la Diputació de Tarragona va destacar que “com a líders del projecte SOULFOOD, des de la Diputació ens sentim satisfets de l’èxit d’aquesta iniciativa que mostra la nostra manera de treballar: recollint les necessitats i desafiaments que plantegen els agents del territori i participant en el disseny de les respostes” i també va posar de manifest la voluntat dels socis de trobar fórmules per donar continuïtat a l’eina desenvolupada.

El dia 18, els socis de SOULFOOD van realitzar una visita a Horta Blanch, una de les produccions agrícoles participants en la prova pilot de l’eina digital desenvolupada pel projecte. En aquesta visita van poder conèixer de primera mà el funcionament d’aquesta producció agrícola i la col·laboració que duu a terme amb la fundació Espigoladors per a la reducció de la pèrdua alimentària.